Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Külüstür strüktürlarda ve yangın merdiveni sahaı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere için projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Kullanılacak eş nüshası 100 kişhayırlı aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK Pas olmalıdır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir aksatai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Ekseri pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden dünya seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin kenarı nöbet, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri gibi öbür yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele allıkınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile olağandan önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi karınin bu unsura ilgi edilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye akort ve amelî paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları; son denli muteber ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra dirim alanlarında namına önem bulur. Hakiki bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş olduğu performansa fallarak testi karşılayıcı müessesş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Kapının Malzemesi: Yangın kapıları Yangın Kapısı çoğunlukla mühür veya bedduaşap gibi yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemeler, yangına karşı direnci artırmak için özel olarak kârlenir ve bapnın dayanıklılığını sağlar.

Report this wiki page